PDA

View Full Version : sabers shader



zagibu
04-04-2002, 03:28 AM
this file is not working at all. I changed the entries for the green saber to red_glow2.jpg and blue_line.jpg, and what I got was a red saber with green glow !?! I also tried to include own .jpgs, but the system ignored them...
anyone had any luck with sabers?

------------------
"Häb Pfrässe, süsch chlepfts!" - The coolest language in the world (besides cherokee)

DarkSkywalker
04-04-2002, 05:01 AM
I have a mod that I will be releasing soon that adds 5 sabers... You in the right track with that... but my question... how do you make the saber appear on the saber selection page thingy?

zagibu
04-04-2002, 05:13 AM
hey, that's not fair. I'm having problems with simply replacing sabers and you are asking how to ADD them...do you know how to replace them?

------------------
"Häb Pfrässe, süsch chlepfts!" - The coolest language in the world (besides cherokee)