PDA

View Full Version : Multiplayer Level Format



Vulorum
04-06-2002, 08:17 AM
Hey guys, I have a question, It looks like some of the others kinda asked this question but no one replied them the answer im lookin for. "Say I'm using 3D Studio Max to create Multiplayer levels for Jedi Outcast. How could I successfully change format from the .max file to whatever JO (Jedi Outcast) uses without F**king up my map." Any Info no matter how small would be greatly appreciated here guys. Thanks!

DarkSkywalker
04-06-2002, 11:37 AM
DONT USE 3dsm FOR LEVEL EDITING. IT DOESNT WORK WELL.

Happy trails

Black Seer
04-06-2002, 12:10 PM
I don't think you can use 3dsmax to make levels for JO. After saving the level in radient you use winzip to make the pk3 file.

------------------
When spending more then 3 hours each day for mapping.
You see the world in a diffrent view.

Cool Matty
04-06-2002, 02:53 PM
3Dsm is great for models, NOT for levels.

Vulorum
04-07-2002, 11:58 AM
Well guys, being a 3D Animator myself im gonna have to tell you that i just got done reading a post from one of the head people at Raven He said it is possible, and that is what the used for some of the levels.

Still need to know how to change formats, though, I have four levels so far:

I. A Mos Eisly Remake- Very nice sniper posts
II. Shuttle Bay- Good for gun fights
III. A Cargo Bay with Lab connected- Also good for gun fights and Lightsaber battles
IV. Huge areana for about 9 people to battle with lightsabers and enough space to not run into each other.

http://forums.massassi.net/html/wink.gif

SoulBlazer43
04-07-2002, 01:07 PM
Hey vulorum i will do that thing you wanted done that you mentioned in the other forum that got closed the forum name PLEASE READ
So email what ever you need done to me okay!!

SoulBlazer42@hotmail.com