PDA

View Full Version : Walkthrough - Where to put mods



Yun - Reborn
04-07-2002, 07:58 PM
been looking through forums and loads of people wanna know where to put mods, so here is a list.

Skins --> jkII/gamedata/base

Levels --> jkII/gamedata/base (to run open the console and type map <mapname>

Mods --> jkII/gamedata/<modname> (to run use the mod menu in the game)

Demo Movies --> jkII/gamedata/base/demos (run using ingame menu)

If i think of any others i will add to this post

FRNDS_Pommy
04-07-2002, 08:30 PM
How do you make demo movies?

------------------
Always be evil or I will eat pie.
------------------
My name is FRNDS_Pommy...01000110010
1001001001110010001000101
0011010111110101000001101
1110110110101101101011110
0100000000 in Binary!

-(BR)- Tybal
04-07-2002, 08:36 PM
if you are server:
/g_synchronousClients 1

then
/record to record
/stop to stop

Raptor386
04-07-2002, 08:36 PM
record <demoname>
to play a demo:
demo <demoname>

zagibu
04-08-2002, 03:14 AM
isn't it better to put skins also into JO\GameData\newfolder?...cause that way you can choose to load it or not.

------------------
"Häb Pfrässe, süsch chlepfts!" - The coolest language in the world (besides cherokee)

Yun - Reborn
04-08-2002, 03:23 AM
depends, if its just for you then maybe (never had it that way tho) , if you play on a network a lot then i like to have them all "on", that way anybody can use any skin.

Schnips
04-08-2002, 07:20 AM
How d'you get mods to show up in the single player list?

Raptor386
04-08-2002, 09:48 AM
The sp mod list doesn't seem to work as of yet. However, you can load sp mods (provided the mod is in gamedata/newfolder) by adding +set fs_game newfolder to the command line when you start up sp. You might also be able to do this in the console but I'm not quite sure yet.