PDA

View Full Version : Limit to the number of bushes visible at one time?



Matt_Surman
04-13-2002, 07:22 AM
Is there a limit to the number of brushes that can be visible at one time?

I've made a large Imperial hangar, its made up of 626 brushes, and I've just started to get HOM. Its not a problem with a particular brush, as the HOM is in different places each time I complie the level.

Home_Sliced
04-13-2002, 10:28 AM
Check for leaks (I think it's in the misc menu). You may need to break out the caulk. http://forums.massassi.net/html/smile.gif

JM
04-13-2002, 01:58 PM
Sometimes, q3map just makes things hom for no good reason. It's happened to me a few times, a recompile always fixed it though.

Matt_Surman
04-13-2002, 05:15 PM
The map has no leaks and there is no caulk visible, I did discover some brushes that had 'duplicate planes' whatever that means, so I deleted all of them and the HOMing seemed to stop.

Dash_rendar
04-13-2002, 06:01 PM
Oh god no! There is HOM in JO? *dies*

------------------
The truth is out there, but so are lies.

JM
04-13-2002, 06:14 PM
Of course theres HOM in JO. Sometimes, Q3map thinks brushes have duplicate planes when they don't, and culls the surface you want to be there. Oops.